Iedereen bedankt!

Ik wil even iets met jullie delen, want wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt:

Zo was er op 9 mei jl. de paardenkoers op het Sportpark, waarbij wij als voetbalclub ons steentje hebben bijgedragen aan de catering. Samen met Marten van Esch en zijn crew en de paardenclub met al haar vrijwilligers hebben we een hele gezellige dag neergezet in Eenrum.

Vervolgens stond de avondvierdaagse op het programma, vertrekpunt en eindpunt zoals ieder jaar vanuit onze voetbalkantine. Een prachtig evenement waar we als Eenrumers trots op mogen zijn. Het weer was prachtig, al viel er tijdens het starttijdstip op de slotdag nog een behoorlijke bui regen. VvV Eenrum dank weer voor het gezellige evenement. Als we willen dat dit evenement blijft, meld je dan aan om mee te helpen! www.vvv-eenrum.nl

Vorige week donderdag, parkeren met Hemelvaart. Een traditie in Eenrum en een traditie binnen de voetbalvereniging. We hebben een recordbedrag opgehaald voor de club. Dank iedereen voor de gezellige dag en voor de hulp die jullie hierbij weer hebben geboden. Dank een ieder die ervoor heeft gezorgd dat de velden waren uitgezet, dank voor de catering, fantastisch geregeld allemaal, dank iedereen die verder zijn steentje heeft bijgedragen op welke manier dan ook.

Afgelopen vrijdag deed ook de Lauwersloop ons sportpark nog aan, en wederom konden de lopers in onze kantine terecht.

En dan gisteren de promotiewedstrijd van onze jongens. Wat een dag was het en wat was het spannend allemaal. Maar met vereende krachten en veel hulp van buiten onze club hebben we er denk ik een fantastisch evenement neergezet. Onderhoudsploeg en Piet en Geert, Gemeente de Marne, dank jullie dat het veld en haar omgeving er weer prachtig bij lag.

Dolf dank voor het uitlenen van je biertap. Er vervolgens ook nog de hele dag achter te staan te helpen, hoe fijn is het dat zulke mensen bestaan! Jakob en Ria, koud vanaf de beurs in Amsterdam direct door naar ons sportpark, je vertelde me dat je 10 minuten thuis was geweest. Jullie saté was heerlijk!

Flipsen verzorgde natuurlijk weer het geluid, zoals hij dat dit jaar al weer vele malen heeft gedaan voor de voetbalvereniging. Bedankt daarvoor Flip en Dance Reaction. Popke Bolt voor het samenstellen van het programmaboekje, soms in de nachtelijke uren omdat het allemaal op zo’n korte termijn moest.

Sponsoren, vrijwilligers, kantinepersoneel, promotiecommissie o.l.v. Erik Hamminga (jullie weten wie ik bedoel), familie Hoeksema, Marten van Esch, EHBO, KAC, allemaal bedankt voor de gezellige dag gisteren en voor jullie hulp. Spelers, bestuur en supporters van SPW dank voor de wedstrijd en de sportieve manier waarop jullie het verlies opnamen.

En zoals ik al te kennen gaf schrijf ik dit bericht op persoonlijke titel. Mocht ik mensen zijn vergeten te noemen, dan spijt me dat ten zeerste.

Wat ik wil zeggen is dat een vereniging als Eenrum niets voorstelt als niet iedereen zijn beste beentje voorzet. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen met plezier kan voetballen bij onze voetbalclub, maar hierbij hebben wij jullie hulp hard nodig. Iedereen telt mee en iedereen doet mee. En op het moment dat we dat uitdragen, dan gebeuren er bijzondere dingen zoals gisteren. Samen doen is Beter!

Ik wil alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze voetbalclub hartelijk danken voor een fantastisch seizoen.

Ray

Reacties zijn gesloten.