Athleteshop omarmt VV Eenrum

Nadat “Bruintjes en Keurentjes” drie jaar lang met veel dank en waardering de hoofdsponsor is geweest van VV Eenrum 1,  is het de club gelukt om een samenwerking aan te gaan met een nieuwe partner:  Athleteshop. Deze webshop is een bedrijf van twee oud Eenrumers, de gebroeders Yuri en Ringer Solinger, de laatste is oud voetballer en hun broer Siebrand speelt nog steeds in de hoofdmacht van Eenrum. Het betreft een vernieuwede vorm van sponsoring waarbij het uitgangspunt is om elkaar wederzijds te versterken.

athlete1
Op 3 augustus werd de overeenkomst getekend door de voorzitter van de VV Eenrum Jannes de Vries.

Over de partner

Athleteshop is een webshop voor al onze sportproducten, trainingsmaterialen en sportkleding. We kunnen als sportvereniging, club, school, bedrijf of particulier rekenen op een veelomvattend assortiment met spectaculaire aanbiedingen. Bij eventuele vragen staat hun klantenservice voor ons klaar. Ook kan men altijd vrijblijvende offertes aanvragen bij het bestellen van grotere bestelvolumes.

Geschiedenis

Athlete.nl is op 1 januari 2006 opgericht. Sinds juni 2012 is de naam Athlete.nl overgegaan in Athleteshop en is hun webshop in meerdere talen te bereiken.
Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen, van voetbal tot een complete sportschool inrichting, alles is mogelijk.
Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal sportlabels aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit 60.000 producten.
Athleteshop werkt met 25 fanatieke medewerkers aan het afhandelen van 100.000 verzendingen op jaarbasis.

In hetzelfde pand als Athleteshop is ook iSkate gevestigd. Inmiddels is er een vruchtbare samenwerking ontstaan tussen beide partijen. iSkate is ontstaan in 2010 om schaatsers de ondersteuning te bieden gedurende de hele loopbaan, van junior tot Olympisch kampioen. Het is een koepelorganisatie waaronder meerdere schaatsploegen bestaan. Naast sporters optimaal te begeleiden zijn we inmiddels ook zeer bedreven om sponsors wegwijs te maken in het schaatslandschap en met raad en daad bij te staan. Het vlaggenschip van iSkate is team beslist.nl met Olympisch Kampioen Michel Mulder. In totaal schaatsen er meer dan 100 sporters bij iSkate, worden deze begeleid door 9 trainers, 7 para-medisch en 6 kantoor medewerkers. Tijdens het bezoek van  de VV Eenrum aan hun pand vond ook een ontmoeting plaats met bekende sporters, die ook werkzaam zijn bij de organisatie.

Samen doen is beter

Het motto “Samen doen is beter” van de VV Eenrum vindt ook zijn weerslag in deze overeenkomst. Wat ook voor andere voetbalclubs geldt, immers partners als  deze maken onze sport voor iedereen betaalbaar!

athlete2
Ringer Solinger en Jannes de Vries feliciteren elkaar.