30-11-14 Eenrum1-MOVV1

Eenrum was gedurende een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij tegen lijstaanvoerder MOVV, maar stond na 90 minuten wel weer met lege handen. Na twee minuten stond het al 0-1, wat ook de ruststand werd. Snel na de pauze werd de score door de gasten verdubbeld, waarna Milan Rutkowsky in de 69e minuut voor de aansluitingstreffer zorgde. Vrijwel vanaf de aftrap werd de marge al weer op twee gezet, maar Eenrum weigerde zich over te geven. Nick Rijzinga scoorde vanaf elf meter de 2-3, waarna het de vraag was hoe lang het zou duren voor de gelijkmaker zou vallen. MOVV kwam er bijna niet aan te pas, mede omdat de roodbaadjes achterin één op één gingen spelen. Helaas liep het anders. In de 84e minuut werd een beoordelingsfout in de defensie afgestraft, waarna het kort voor tijd ook nog geflatteerd 2-5 werd. Eenrum moet zich qua puntenaantal zo langzamerhand nu toch zorgen beginnen te maken, want de ploegen onderin wonnen, zodat er zondag in en tegen Meeden een belangrijke zespuntenwedstrijd op het programma staat.