29-03-15 Eenrum1-BATO1

Voor middenmoters Eenrum en BATO stond mee blijven doen om de tweede periodetitel op het spel. Op de zware, natte klei werd het in de regen een wedstrijd die alle kanten op kon. Beide ploegen kregen gedurende de wedstrijd ongeveer evenveel kansen. De bezoekers doelpuntten in de 13e minuut als eerste. Bij deze ene treffer bleef het tot de rust ook.

De thuisploeg drong de gehele tweede helft aan, kreeg ook de nodige mogelijkheden en kansen, maar het doel werd niet gevonden. De Winschoters kwamen één keer gevaarlijk voor het doel van Anton Brontsema en het was direct raak. Eindstand derhalve 0-2.

Het eerste heeft nog vijf wedstrijden te gaan waarbij eigenlijk niets meer op het spel staat. Eens kijken wat dat vrijuit voetballen aan punten nog oplevert, te beginnen over twee weken tegen Haren.