28-01-2013 oefenwedstrijd 3: Haren1-Eenrum1

De derde oefenwedstrijd van de winterstop werd, zoals dat hoort, eindelijk onder winterse omstandigheden gespeeld. Op het sneeuwvrij gemaakte kunstgrasveld van 4e klasser Haren was het voor de toeschouwers langs de kant aardig bibberen.

Eenrum speelde zonder Sybolt en zag na 22 minuten Nick uitvallen, terwijl Milan in de loop van de eerste helft te veel last kreeg van zijn oude rugblessure, waardoor hij na de thee in de kleedkamer achterbleef. Hopelijk zijn de jongens er over een kleine drie weken, bij hervatting van de competitie, weer bij.

Haren had in de eerste helft het betere van het spel, hetgeen in de 10e minuut de eerste goal opleverde na slap ingrijpen in de Eenrumse defensie. In de 42e minuut raakte Milan de bal uit een voorzet van Björn net voldoende om hem tot doelpunt te promoveren: 1-1

Een minuut later werd de bal na een hoekschop onvoldoende weggewerkt, hetgeen de ruststand op 2-1 bracht.

Na de pauze was Eenrum redelijk aan het kunstgras gewend en had het het betere van het spel. Helaas kwam men niet tot scoren. Haren scoorde nog eenmaal na wederom slap ingrijpen, uit een hoekschop. Zondag over een week de laatste oefenwedstrijd: uit bij De Wâlden.