27-11-16 Eenrum-Blauw Geel

Met vier sterkhouders er niet bij en enkele spelers bepaald niet wedstrijdfit leek het voor Eenrum een kansloze aangelegenheid te worden tegen de ploeg met de minste verliespunten in 5D, Blauw Geel. Helemaal toen topschutter Youri Kleve de stadjers binnen tien minuten al op 0-1 bracht. De thuisploeg kwam er in het eerste deel van de wedstrijd niet aan te pas, maar er gloeide hoop toen Adem Secer in de 24e minuut de eerste mogelijkheid in een doelpunt omzette. Met een schot vol op de wreef van de linker voet verraste hij de doelman van de bezoekers van buiten het strafschopgebied.

Blauw Geel kreeg in het verloop van de wedstrijd nog tal van kansen op een nieuwe voorsprong, maar er zijn van die middagen dat de bal er gewoon niet in wil. Deze zondag was zo’n middag voor hen. Het wachten is dan op de gezien het wedstrijdbeeld wellicht niet verdiende treffer van de tegenstander. In de 90e minuut was het zo ver. Invaller Bobo Miedema werd aan de zijlijn aangespeeld. Op snelheid passeerde hij de laatste verdediger en de keeper, waarna hij bekwaam de winnende treffer binnen tikte.