27-09-15 Gruno-Eenrum

Eenrum 1 voegde zondag opnieuw drie kostbare punten aan het totaal toe. Binnen is binnen en krijgen is de kunst. Bovendien wist men voor de derde maal in vier wedstrijden tegendoelpunten te voorkomen. Al met al staat de hoofdmacht op een prima derde plaats met de in dit verband ietwat verbazingwekkende doelcijfers van 9-9.
Gruno had in de eerste helft het betere van het spel, hetgeen resulteerde in enkele grote kansen. De voorwaartsen van de thuisploeg hadden het vizier niet scherp afgesteld en bovendien was Anton wederom in vorm, zodat er met 0-0 gerust werd.
Na de pauze was de eerste kans wederom voor Gruno, maar een speler beëindigde zijn solo met een schot recht op de keeper af. In de 67e minuut brak Jesse Schaap de ban. Milan Rutkowsky, voor het eerst sinds lange tijd weer spelend, bereikte met een ingooi Dennis Tromp, die de bal prima meegaf aan Jesse. Met een weergaloze rechts-links voetbeweging stuurde hij de keeper het bos in: 0-1. Negen minuten later liet Tim Roelink een verre crosspass van zijn voeten vertrekken, die door Tim Veenstra op waarde werd geschat. Met rechts kapte hij zich langs de keeper, waarna hij met links doelpuntte. Nog was de Eenrumse koek niet op. Siebrand Solinger speelde Tim Veenstra in, die de bal even toucheerde teneinde Dennis Tromp in stelling te brengen: 0-3, wat ook de eindstand werd.
Komende zondag weer een thuiswedstrijd. Meeden, dat  voor het eerst won, is dan de tegenstander. Komt allen kijken!