26-04-15 Eenrum1-Hoogkerk1

In de één na laatste thuiswedstrijd van het seizoen ontving het eerste het nog voor alle prijzen mee spelende Hoogkerk. Voor rust waren de gasten de iets betere ploeg, maar werd er door beide teams niet gescoord.
Nadat Marc Snijder een goede kans om de score te openen had gemist, wist de topscorer van de bezoekers in de 56e minuut als eerste het net te vinden. Toen het in de 72e minuut ook nog 0-2 werd leek de wedstrijd gespeeld. Met nog een kwartier te gaan werd Siebrand Solinger binnen de beruchte lijnen omver gewerkt. De strafschop werd doelman Anton Brontsema gegund, die onberispelijk en onhoudbaar in de rechter bovenhoek het net wist te vinden. Vlak voor tijd kreeg Siebrand Solinger van dichtbij nog een vrije kopkans, maar de sluitpost van de tegenpartij wist de via de grond ingekopte bal prima tegen te houden. Eindstand derhalve 1-2.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Meeden, tenminste …. Vanaf deze plaats adviseer ik u de media in de gaten te houden, daar laat ik het vooralsnog bij.