23-03-14 Harkstede1-Eenrum1

Een felle hagel- en onweersbui zorgde nog bijna voor een afgelasting, maar uiteindelijk kon er gelukkig wel gespeeld worden. Eenrum was vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar het duurde tot de 42e minuut alvorens Siebrand dit in de score tot uiting kon brengen.

Na de pauze bracht Tim ons uit een voorzet van Dorian al snel op een ruimere voorsprong en was er tot de 86e minuut weinig te duchten van Harkstede. Een vrije trap werd echter keurig binnen geknikt, maar het billen knijpen duurde niet lang, want een paar minuten later zorgde Siebrand met zijn tweede treffer van de middag voor de 1-3 eindstand.

Volgende week geen wedstrijd, waardoor Milan, Siebrand en Tim even tijd hebben om hun blessures wat te laten genezen.