20-09-15 Eenrum-Westerwolde

Uit het programmaboekje:

Fijn dat u (wederom) een wedstrijd bezoekt van de VV Eenrum. Alvast veel plezier gewenst! Wellicht voor u aanleiding om lid, sponsor, donateur van de club of lid van de club van 50, de samensteller en verspreider van dit programmaboekje, te worden. Alle info hierover en over de club vindt u op onze website: www.vveenrum.nl Hier verschijnt in de loop van de avond ook een kort verslag van deze wedstrijd, wellicht inclusief enige beelden. Welkom ook Westerwolde en aanhang voor de verste uitwedstrijd van het seizoen. Eenrum moet veel vaker ver reizen, laat dat eventueel een troost zijn.

Zoals aldaar beloofd, hoewel deze schrijver de tijd vanavond eigenlijk ontbreekt:

Een op papier gehandicapt Eenrum stond er wederom als team. Westerwolde had legio kansen en mogelijkheden. Eenrum over de hele wedstrijd drie. En toch bleven de punten weer bij de thuisploeg. Sneu voor de bezoekers. Wat zal de terugreis lang geweest zijn.

Het verschil tussen winst en verlies? De sluitposten. Anton Brontsema hield weer alles tegen, stond steeds op de goede plaats, was als in de eerste wedstrijd onpasseerbaar.

De keeper van Westerwolde hoefde niet veel tegen te houden. En toch was de nederlaag aan hem te wijten. Vlak voor tijd kwam Dennis Tromp na een één-tweetje met Jesse Schaap over links gevaarlijk door. Zijn voorzet ging aan de Eenrum aanvallers voorbij, maar de doelwachter vond het toch nodig Tim Veenstra met een enkele voetbeweging onderuit te halen / na te trappen. Het was de goed fluitende scheidsrechter Rozema uit Loppersum niet ontgaan: strafschop en een rode kaart voor de keeper.

Nick Rijzinga wist wederom wel raad met dit buitenkansje: 1-0 en alweer een ietwat “gestolen”, maar niettemin zeer welkome overwinning.

Een link naar het filmpje met de kansen en mogelijkheden voor Westerwolde, de paar van Eenrum en met de keepersacties. Kortom: alles in beeld van hetgeen hierboven beschreven is