20-04-17 Farmsum-Eenrum

Zonder kleerscheuren en gele kaarten het inhaalduel tegen Farmsum doorkomen, in aanloop naar DE wedstrijd zondag. Het liefst winnend ook nog natuurlijk. Missie geslaagd.

Farmsum, als nummer laatst niet te onderschatten. Bedum won zondag maar met 0-1. Het werd in een matige vertoning een redelijk kansenfestival, met de meeste mogelijkheden, over de hele wedstrijd gerekend, voor Eenrum. Na een kwartier mocht Nick Rijzinga aanleggen voor een strafschop. De redelijk in de hoek geschoten bal kreeg de voor een keeper ideale hoogte mee en werd prima uit het doel geranseld. In de 32e minuut viel de enige treffer. Milan Rutkowsky werd matchwinnaar voor de roodbaadjes, die zo in het spoor van de lijstaanvoerders Bedum en Blauw Geel blijven.