1ste SportQuiz VV Eenrum

De club van 50 organiseerde, na afloop van hun infoavond richting de leden, een sportquiz.

Het was een schot in de roos. Rond 21.00 uur begon de kantine vol te stromen en uiteindelijk streden  11 teams om de winst.

Onder de bezielende leiding van presentator Jack stond na 4 speelrondes van 15 vragen het Team Odivia en Co, bestaande uit Jeroen Musters, Hans Luit, Gerard Wösten en Kor Nienhuis bovenaan.

De overige 2 finale teams waren de Coaches EKC ( Robert Benes, Joost Gerdez en Kevin Cat) en Team Toonders, bestaande uit Nico Toonder, Elise Toonder en de schoonzoons Stef en Thomas.  Uiteindelijk streek, na een felle strijd,  het team van de EKC coaches met de eer. Robert reageerde een fractie van een seconde eerder op de laatste vraag: “Wie is momenteel de koploper in de Primira Division (spaanse competitie) dan Stef die ook het antwoord op de vraag wist.

De uiteindelijke eindstand was:

1. EKC Coaches
  2. Team Toonders
  3. Team Odivia en Co
  4. De Luitjes
  5. FC Droeftoeter
  6. Team Wietze
  7. Team Jannes
  8. Sinterkerst 1
  9. Sinterkerst 2
  10. Vrouwkes
  11. Kneuzen

Na afloop van de quiz werd er nog even gezellig nagepraat en om 00.30 uur ging iedereen, na een zeer geslaagde avond,  voldaan naar huis.

Iedereen was het er overeen eens dat een dergelijke avond voor herhaling vatbaar is.