18-09-16 Eenrum-Farmsum

Onder prima omstandigheden speelden Eenrum en Farmsum hun derde competitiewedstrijd. Opnieuw kwamen de laatkomers bedrogen uit. Stond het twee weken geleden na vier minuten reeds 2-0, nu werden de doelpunten in dezelfde tijdspanne eerlijk verdeeld. Een breedtepass werd door Farmsum onderschept en daarna simpel tot doelpunt verwerkt: 0-1. Kort daarna liet de doelman van de bezoekers een ogenschijnlijk niet al te moeilijke bal los, waarop Michel Maggi attent met een wippertje reageerde: 1-1.

Nadat de roodbaadjes tal van kansen onbenut hadden gelaten mocht Nick Rijzinga na ruim een half uur aanleggen voor een vrije trap die, licht getoucheerd door een verdediger, doel trof.

Na de pauze doelpuntte de thuisploeg opnieuw (slechts) twee keer, waarmee de tegenstander een afstraffing bespaard bleef. Adem Secer en Siebrand Solinger –nadat Michel Maggi in dezelfde aanval beide palen had getest- waren succesvol.

Pas over zes weken speelt Eenrum de eerst volgende thuiswedstrijd; drie uitduels en twee vrije zondagen later. Natuurlijk blijven wij u via onze website op de hoogte houden!