17-04-16 Eenrum-Pekelder Boys

Eenrum trad in de eerste wedstrijd van de waarheid, in de serie van vier tegen teams die ook nog lang niet veilig zijn, aan tegen het drie plaatsen hoger op de ranglijst staande Pekelder Boys. Het duel eindigde zoals het begon, waarmee de marnebewoners één plaatsje op de ranglijst stegen.

Beide teams kregen in de wedstrijd meerdere grote kansen en nog een handvol mogelijkheden. De bezoekers meestal vanuit standaardsituaties, maar behoudens twee terecht afgekeurde treffers vielen er geen doelpunten. Eenrum is in de klasse de kampioen van de gelijke spelen, maar in de twee komende wedstrijden, thuis tegen het één plaatsje hoger genoteerde BATO en in en tegen het één puntje lager geklasseerde Zuidlaarderveen, moet er eindelijk weer eens gewonnen worden.