14-09-14 doelpunten Eenrum1-SVMH1

Het eerste elftal nam op niet mis te verstane wijze revanche op SVMH. Veertien dagen geleden werd het in de beker, met een aan Eenrums kant gehavend team, nog 6-2 voor de withemden uit Niebert. Ditmaal werd het maar liefst 7-1 voor onze roodbaadjes.
Nadat een leuke gewoonte voor aanvang van de wedstrijd in ere hersteld was (de pupil van de week, F2 speelster Sophie Rozema, scoorde, zoals dat hoort feilloos), ontspon zich een boeiende wedstrijd

waarin vanaf het begin duidelijk was dat Eenrum zich niet makkelijk gewonnen wenste te geven. Vrijwel alle duels werden gewonnen, hetgeen vrijwel de gehele wedstrijd resulteerde in een veldoverwicht. In de tiende minuut opende Tim Veenstra vanaf elf meter de score, die hierna dus tot 7-1 opliep. Voor de doelpunten en de makers zou ik zeggen: zie filmpje hieronder!

Volgende week geen wedstrijd voor het eerste; de volgende tegenstander is op 28 september VVK, wederom thuis.