13-04-14 Usquert 1-Eenrum1

In een wedstrijd om snel te vergeten stelde de hoofdmacht in ieder geval een plaatsje in de nacompetitie, met als inzet promotie naar de 4e klasse, veilig. In en tegen het onderaan staande Usquert werd het uiteindelijk 2-5.
Met veel te ver uit elkaar staande linies, spelers die de bal liever niet dan wel leken te willen hebben -waardoor er voortdurend vrijwel geen afspeelmogelijkheden waren-  en, door blessures, te veel op halve kracht opererende spelers leek het van Eenrumzijde, net als vorige week tegen SVMH,  vrijwel de gehele wedstrijd nauwelijks ergens op.
Usquert opende in de 11e minuut de score, waar Milan vijf minuten later antwoord op gaf. Weer vijf minuten later kopte een speler van Usquert binnen de vijf meterzone de bal uit de handen van Anton, waarna Bas in de kluts de bal via Anton in eigen doel werkte. In de 39e minuut stuurde Tim Kevin met een crosspass richting het doel van de tegenstander, waarna het even later 2-2 stond.

Na rust kwamen Merlijn en Bram vanwege blessures niet meer terug. In de 50e minuut bracht Tim ons uit een voorzet van Nick aan de goede kant van de score. Na een in de ogen van de scheidsrechter te grove charge op de benen van Nick moest Usquert het laatste half uur met tien man verder, maar het duurde tot de 85e en 88e minuut alvorens Kevin en Dorian het numerieke voordeel in de score tot uiting konden brengen.