11-11-18 Eenrum-Groen Geel

Voor Eenrum een middag om snel te vergeten, voor Groen Geel wellicht een bevrijding. Nadat de thuisploeg had verzuimd vlot afstand te nemen en de gasten op voorsprong kwamen voetbalden de roodbaadjes steeds meer tegen zichzelf. Na een 0-2 ruststand werd het uiteindelijk 1-3.

De vooruitzichten waren prima voor Eenrum. Nog nooit was de tegenstander er in geslaagd op de klei te winnen en men kwam na een feestnacht met vele invallers. Goed, bij de thuisploeg ontbrak de topscorer, maar dit hoefde vandaag geen beletsel te zijn om drie punten binnen te halen. Het zag er aanvankelijk ook allemaal prima uit, maar bij dit spel gaat het er om doelpunten te produceren. En dat lukte Groen Geel middels Joshua Pie en Martijn van den Tillaart voor rust wel, maar Eenrum niet.

Na de pauze een vrij eenzijdig wedstrijdbeeld. De stadjers hadden de bus geparkeerd en Eenrum mocht komen. Dat deed men naar vermogen, maar het verontrustte vrijwel nooit. Overigens kwam de jarige Robert Heerspink aan het begin van de tweede helft na een schouderduw zo ongelukkig terecht dat hij z’n sleutelbeen brak. Zo’n twintig minuten voor tijd zorgde Kieran Hindriks voor een nog grotere marge. Uiteindelijk redde aanvoerder Siebrand Solinger na een omstreden strafschop de eer, maar de De Marnebewoners zullen deze middag spoedig willen vergeten.