10-05-15 MOVV-Eenrum

Eenrum 1 speelde de laatste wedstrijd van het seizoen tegen MOVV. Voor de thuisploeg stond er nog wat op het spel: promotie naar de derde klasse, waarvoor minimaal één punt noodzakelijk was.
Bij de in het zwart spelende roodbaadjes ontbraken vijf spelers, waaronder de in het huwelijksbootje gestapte Anton Brontsema. Voor rust verzuimde Eenrum zichzelf te belonen voor het goede spel; meerdere vrij grote kansen werden onbenut gelaten.
Na de pauze werd het vrij snel 1-0 voor de thuisploeg. Toen er kort daarop ook nog 2-0 op het scorebord verscheen was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het ietwat geflatteerd 5-1. De eretreffer kwam op naam van Sybolt Lindenbergh.
Over vier (!) maanden begint het volgende seizoen. Benieuwd of er dan weer streekderby(‘s) te zien zijn. Kloosterburen, succes in de promotiestrijd tegen ODV!