07-12-14 Meeden1-Eenrum1

Eenrum speelde in en tegen Meeden. Een blik op de ranglijst leerde dat het hier, net als volgende week tegen Engelbert, een onvervalste “zespuntenwedstrijd” – ja, welke richting eigenlijk, met al die ploegen vlak bij elkaar? -, betrof. Een onbekende tegenstander, die na een aarzelend begin de laatste weken punten had gepakt. Bij onze helden is dat, zoals bekend, net andersom.
Eenrum bleek de beter voetballende ploeg en drong Meeden dan ook gedurende het grootste deel van de wedstrijd in de verdediging. Voor rust kwam Meeden, na een vrije trap, slechts één keer kansrijk voor het doel, maar het was wel gelijk raak: 1-0, wat ook de ruststand werd.
Hetzelfde beeld na de pauze, waarbij het tot een klein kwartier voor tijd duurde alvorens Tim Veenstra de verdiende gelijkmaker binnen kopte.
Volgende week, thuis, de laatste wedstrijd van de eerste competitieronde, tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegenstander is dus het eveneens op twaalf punten staande Engelbert. Komt allen kijken!