07-05-17 Eenrum-Groen Geel

Na de regelmatige 5-1 overwinning van Eenrum, thuis tegen Groen Geel, en de onverwachte 1-5 nederlaag van Blauw Geel tegen Kloosterburen, wordt het volgende week alles, toetje(s) of niets voor de roodbaadjes. Het is bovenin ongemeen spannend, in de vijfde klasse D van het zondagvoetbal.

Bij een overwinning komende zondag op VVK zijn de marnebewoners of kampioen, of eindigt men samen bovenaan  -met beslissingswedstrijd(en) daarna-, of derde periodewinnaar. Bij een gelijkspel is men eveneens derde periodewinnaar, maar bij verlies staat men met lege handen en gaat opponent VVK er met de derde periode vandoor en is het seizoen voorbij. Volgt u het nog?

In de één na laatste wedstrijd, tegen Groen Geel, stond het bij rust 3-0. Milan Rutkowsky en twee maal Bobo Miedema waren de doelpuntenmakers. Na de pauze kwamen de bezoekers na ruim een half uur op 3-1. Man of the match Bobo Miedema faalde drie maal alleen voor de keeper, maar scoorde toch nog twee maal en bracht de eindscore daarmee op 5-1.