06-04-14 Eenrum1 – SVMH1

Eenrum en SVMH schotelden het de regen trotserende  publiek nu niet bepaald een aantrekkelijke wedstrijd voor. Goed, beide ploegen waren behoorlijk gehavend, maar er viel niet aan de teams te zien dat voor beide de tweede periode op het spel stond.

In de 16e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong: Milan startte precies op het goede moment (de grensrechter vlagde wel, maar de nummer 5 van zijn ploeg stapte te laat), was niet zelfzuchtig en bracht Siebrand keurig in stelling voor de 1-0.

De voorsprong duurde een tiental minuten. Uit een hoekschop mocht een aanvaller van SVMH vrijwel ongehinderd raak schieten. Vlak voor de pauze zorgde  Milan er uit een voorzet van Dorian voor dat er toch nog met een prettige afdronk thee kon worden gedronken.

Na rust vooruitgang: de paraplu’s konden worden opgeborgen, maar het spel verbeterde helaas niet. SVMH kwam in de 59e minuut zelfs langszij. Daar bleef het wat de doelpunten betreft ook bij.

Aan bespiegelingen over welke periode er aan het eind van de competitie “gewonnen” wordt waag ik me maar niet: we zien het vanzelf wel.