05-05-2019 Eenrum-FVV

Eenrum en FVV maakten er geen al te hoogstaande, maar wel enerverende wedstrijd van. De bezoekers kwamen over het algemeen tot beter voetbal en schiepen zich meer kansen dan de thuisploeg. Na een 1-0 na 45 minuten werd het uiteindelijk 2-2.

De roodbaadjes hadden voor rust de vrij straffe wind in de rug, lieten de tegenstander weer komen en loerden op de counter maar vergisten zich nogal eens in de kracht van diezelfde wind. FVV kreeg een aantal kansen, maar de scherpte ontbrak en anders was Anton Brontsema een sta in de weg. Na een half uur bracht Mattheüs Nubé Eenrum ietwat tegen de verhouding in op voorsprong, waarna het voor hetzelfde geld ook nog 2-0 had kunnen worden.

In de tweede helft ging de wind wat liggen, hetgeen het spel ten goede kwam. Na iets meer dan een uur spelen bracht Glenn Pietens de blauwwitten langszij. Nadat Bobo Miedema een goed ingekopte bal net naast het doel had zien gaan was Sarwan Khan even later, nadat de bal beide palen had geschampt, attent: 1-2. Vijf minuten voor tijd tikte Tim Spijk van dichtbij de 2-2 binnen. In de laatste seconden reageerde Anton Brontsema nog attent op een kopbal van aanvoerder Zeljko Djukic, waarna de goed leidende scheidsrechter Hansen uit Wagenborgen, die de kaarten op zak hield, affloot.