04-05-14 Warffum1 – Eenrum1

De laatste competitiewedstrijd werd in en tegen Warffum afgewerkt. Ergens, ver weg in het achterhoofd, speelde de verovering van de tweede periode nog, maar die mogelijkheid was de afgelopen weken eigenlijk al verdwenen.

Voor rust gebeurde er behoudens een paar mogelijkheden voor beide teams niet veel. Als het even ergens op begon te lijken floot de scheidsrechter meestal snel de goede bedoelingen weer af. De goede man hield het ultra kort, hetgeen het spel natuurlijk niet ten goede kwam.

Na de pauze kwamen we in de 50e en de 52e minuut via Tim en Siebrand vlotjes op een 0-2 voorsprong.

Even later lag het spel een half uur stil. Een jonge speler van Warffum had de pech dat een knieschijf van de plaats schoot. De spelers van Warffum stroopten nadat de ambulance met hem vertrokken was de mouwen nog eens extra op, hetgeen resulteerde in twee treffers en daarmee in een 2-2 gelijkspel als eindstand.

Over twee weken, de 18e mei, start voor ons de nacompetitie met, zoals het nu lijkt, een uitwedstrijd in en tegen Farmsum. Er loopt echter nog een tuchtzaak tegen deze ploeg, zodat het ook zomaar kan zijn dat we tegen FVV moeten aantreden.