03-04-16 Eenrum1-Engelbert1

De club van 50 droeg voor aanvang van de wedstrijd het door hen mogelijk gemaakte nieuwe elektronische scorebord over aan de club. Hoofdsponsor Athleteshop voegde daar nog vele nieuwe wedstrijdballen aan toe, maar het eerste van Eenrum gaf, met name in de eerste helft, niet thuis. Vele spelers stonden er bij en keken er naar. Naar hoe tegenstander Engelbert er steeds weer met de bal vandoor ging. Dat het na 45 minuten slechts 0-1 (doelpunt Jordi Rasterhoff) stond was een klein wonder. Voor het eerst in drie jaar zag trainer Ronald Bouwman zich genoodzaakt een donderspeech te houden. Dit resulteerde er in dat de thuisploeg eindelijk een beetje begon met voetballen, waarna de gelijkmaker van Michel Maggi een logisch vervolg was. Helaas stonden halverwege de tweede helft weer verschillende spelers te kijken en te wachten tot een medespeler zou ingrijpen. Toen niemand daadkrachtig optrad was het opnieuw Rasterhoff die doelpuntte. Aan de 1-2 werd niet meer getornd, zodat er door de roodbaadjes opnieuw een kleine nederlaag werd geleden.