02-11-14 Eenrum1-Bedum1

Om met de einduitslag te beginnen: 4-4. Enerverend qua scoreverloop, matig qua spel. Twee gemiste strafschoppen, ook eerlijk verdeeld. Opgelegde kansen missen. Paal en lat. Niet lang voor tijd nog 1-3. Waren er toeschouwers die eerder vertrokken? Na 93 minuten 3-3. Toch weer op achterstand komen en er alsnog een gelijkspel uitslepen. Niet eens meer een aftrap na het laatste doelpunt.

Winnen van de koploper, de week erna tegen de nummer laatst. Voetbalwetten. Te veel mensen die hun niveau niet halen. Niet kunnen brengen wat normaal wel lukt. Vijf gele kaarten, drie voor Eenrum, in een sportieve wedstrijd. “Slechtste wedstrijd van het seizoen”. Kortom: genoeg stof tot napraten voor zij die er bij waren; korte samenvatting, maar met alle doelpunten èn de gemiste strafschoppen via de link hieronder.