01-10-17 Woltersum-Eenrum

Eenrum ging op bezoek bij Woltersum en had een niet al te moeilijk middagje. Dat was in het verleden wel eens anders, maar bij de thuisploeg ontbraken vier vaste waarden, hetgeen te veel van het goede was. Na een 0-3 ruststand werd het uiteindelijk 0-7.

Het duurde nog vrij lang voor de eerste goal viel. Het wilde aanvankelijk niet zo lukken: de hoge voorzetten waren niet zuiver genoeg en de spitsen liepen te vaak dezelfde kant op, waren te afwachtend en kwamen zelden voor hun man, zodat de verdediging aanvankelijk tamelijk makkelijk overeind bleef. In de  27e  minuut was het Nick Rijzinga die als eerste de trekker wist over te halen. Toen kort daarna Tim Spijk eveneens succesvol was, was de wedstrijd in feite gespeeld. Milan Rutkowsky bepaalde de ruststand op 0-3.

Na de pauze werd er nog vier maal, tussen de 56e en 77e minuut, door de roodbaadjes doel getroffen. Nick Rijzinga, twee maal Roy Kamps en Tim Spijk fungeerden als eindstation. De zege had hoger kunnen en moeten zijn, vooral nadat Woltersum met tien man kwam te staan, maar de nauwkeurigheid en snelheid van passen ontbraken te veel.