01-03-15 TLC1-Eenrum1

Bij het eerste van Eenrum loopt het na de winterstop een stuk minder dan er voor. Veel spelers lopen naar hun vorm te zoeken, de scherpte ontbreekt en er wordt te vaak slap gespeeld en matig ingegrepen. Pas bij achterstand lijkt men te beseffen dat er duels gewonnen moeten worden en dat de bal van roodhemd naar roodhemd moet. Dit alles gevoegd bij onmacht voorin maakt het voor de vaste supporters niet echt tot een feest. Hopelijk komt de ommekeer spoedig. Dat  zal dan zonder Ron Hamminga moeten gebeuren, want hij liep al vroeg in de eerste helft een zware enkelblessure op.

In deze wedstrijd voor rust het beeld, als boven beschreven. Toch was men via Milan Rutkowsky (lat) en Tim Veenstra (paal) dicht bij een treffer, maar daar is alles mee gezegd. TLC wist wel twee keer het net te vinden.

Na rust een veel beter spelend Eenrum, dat vrij veel kansen kreeg, zelfs enkele opgelegde, maar de bal wou er op één of andere manier gewoon niet in. Vlak voor tijd benutte TLC nog een strafschop, hetgeen de eindstand op 3-0 bracht.

Nu het bestuur van VVK het eerste zondagsteam uit de competitie heeft terug getrokken is het afwachten wat de KNVB beslist inzake degradatie en PD-wedstrijden. Moet Eenrum twee of drie ploegen onder zich weten te houden?